Frank Depestele speelt twee seizoenen bij Asse-Lennik

VLEZENBEEK – De kogel is door de kerk. Lennikenaar en topvoleyballer Frank Depestele speelt voortaan bij Asse Lennik.

“Ik heb voor twee jaar getekend en ben een tevreden man omdat ik weer in de streek ben. Ik kreeg hier mijn jeugdopleiding gehad. Ik ben wel al 17 jaar weg maar ik heb alles mee gemaakt. Het is gewoon aangenaam hier terug te komen.  Het is bovendien nog altijd een ploeg met ambitie”, zegt Frank Depestele.

Op sportief vlak heeft coach 3 jaar bij getekend. Lennik haalt er als nieuwe spelers buiten Frank Depestele ook Lienert Cosemans van Menen en de 18-jarige beloftespeler Lou Kindt bij.

Sponsors en sportzaal

Asse-Lennik bouwt verder na een topseizoen waarbij de beker werd binnen gehaald en waar bij de ploeg net niet kampioen speelde. Met de Champions Leage in het vooruitzicht moest de ploeg zich zowel sportief als financieel versterken. De ploeg heeft een nieuwe naam-sponsor op het oog maar die onderhandelingen lopen nog. De geuze- en lambiekbrouwerij Lindemans, die de ploeg al 35 jaren sponsorde, wordt nu hoofdsponsor.

De sporthal van Molenborre in Zellik voldoet niet. De club is in samenspraak met de Belgische Volleybalbond op zoek naar een nieuwe sporthal.  In de tweede helft van juli maakt het bestuur de plaats bekend. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?