Halle-Gooik verliest heenwedstrijd playoffs

HALLE / GOOIK - FP Halle-Gooik mocht voor het eerst proeven van een titelfinale. Sporthal de Bres was dan ook meer dan uitverkocht. Maar liefst 900 toeschouwers zagen hoe Halle-Gooik de eerste helft dirigeerde.

Snelle hoekschop en Hector trapt de bal in 1 tijd voorbij de doelman voor de 1-0! De Bres ontploft een eerste keer en Halle-Gooik gaat door op het elan. Dujacquier zorgt al snel voor de 2-0, de Bres ontplofte opnieuw en hoopte op meer.

Antwerpen heeft het nu heel moeilijk en Halle-Gooik lijkt de wedstrijd te gaan beslissen. Antwerpen heeft aan 1 flits genoeg om terug in de match te komen, Zaaf met de prachtige 2-1. Na de rust krijgen we een ander spelbeeld,

Antwerpen duwt door en de thuisploeg krijgt het moeilijk. Sababti zorgt voor de 2-2 en even later staat ook de 2-3 op het bord via Zouggaghi. Halle-Gooik probeert de bakens nog te verzetten maar slaagt er niet meer in te scoren.

Dujacquier komt nog een aantal keer dichtbij maar de 2-3 blijft op het bord staan. Zo ligt alles nog open voor de terugwedstrijd al lijkt Antwerpen de titel al met 1 hand vast te hebben na een uitoverwinning.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Mageren, Van Aeken, Vandevelde, Harram, Dujacquier, Chaibai, Rahou, Teixeira, Hector, Adnane & Dahbi

Doelpunten: 10’ 1-0 Hector, 14’ 2-0 Dujacquier, 19’ 2-1 Zaaf, 23’ 2-2 Sababti & 27’ 2-3 Zouggaghi.