Westland Shopping maakt parkeren betalend

ANDERLECHT -  Het Westland Shopping Center op de grens van Anderlecht met Dilbeek gaat zijn parking binnen enkele maanden grondig vernieuwen. Op termijn zal parkeren er betalend worden.

Het wegdek van de parking zal helemaal worden vernieuwd en er komen slagbomen bij de in-en uitrit van de parking.

"Door het plaatsen van slagbomen bij de in- en uitrit van de parking, worden de langparkeerders geweerd, die het Shopping Center zelf trouwens toch niet bezoeken. Dankzij dit project zal de veiligheid van de voetgangers verbeteren, worden de verkeerstromen beter geleid en wordt het parkeren zelf makkelijker. Tegelijkertijd zal het wegdek van de parking worden heraangelegd, met nieuwe markeringen en een duidelijkere bewegwijzering. En uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor mindervalide chauffeurs/shoppers voorzien", klinkt het.

De aanpassingswerken aan het wegdek beginnen in augustus en moeten klaar zijn voor de start van de drukke eindejaarsperiode. Het betalend parkeren zal pas ten vroegste begin 2016 worden ingevoerd. Voor de eerste 2 uren betaal je een euro, daarna betaal je 1 euro extra per uur tot en met het 4de uur.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?