Levenloze lichamen aangetroffen in woning

GRIMBERGEN - In een woning langs de Veldkantstraat in Grimbergen zijn zaterdagmiddag twee levenloze lichamen aangetroffen. De eerste onderzoeksresultaten wijzen in de richting van een familiedrama.

"Vermoedelijk gaat het om een familiedrama waarbij de man zijn vrouw heeft gedood en dan zichzelf", laat de woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde weten. "Labo, wetsdokter en ballistisch onderzoeker gaan ter plaatse en later vandaag stapt het parket met een onderzoeksrechter af."

19u UPDATE VIA PARKET :  "Deze namiddag werd twee levenloze lichamen (van een 69-jarige man en een 67-jarige vrouw) aangetroffen in een woning in Grimbergen. De zoon van het koppel heeft hen gevonden en heeft de lokale politie van Grimbergen verwittigd. Het parket heeft het labo, een wetsdokter en een ballistisch deskundige aangesteld en is ter plaatse afgestapt. Volgens de deskundigen wijst alles op een familiedrama waarbij de man zijn vrouw met een wapen heeft omgebracht en nadien zelfmoord heeft gepleegd. Gelet op deze vaststellingen heeft het parket van Halle-Vilvoorde geen onderzoeksrechter aangesteld."

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?