Café Dravershof schenkt 500 euro en fiets aan Home Ter Loo

BELLINGEN / PEPINGEN – Het is een traditie geworden dat Kris De Vroede, uitbater van café Dravershof in Pepingen, tijdens de maand mei, een deel van de opbrengst van een bier schenkt aan een goed doel. Met de opbrengst van vorig jaar kon hij nu 500 euro en een fiets schenken aan Home Ter Loo in Bellingen.

“De 500 euro gaan we in Home Ter Loo gebruiken voor het onderhoud van onze fietsen. De gasten van Ter Loo fietsen veel, onder andere, door de verminderde service va De Lijn, naar school”, zegt stafmedewerkster Ilse Dereymaecker.

Kris De Vroede begon zijn actie voor het goede doel, jaren geleden met Orval, waarvoor hij ambassadeur is, maar door de schaarste van dit bier schakelde hij over op Trapistbieren. Nu hij alle Trapisten heeft gehad kiest hij dit jaar voor Hopus van brouwerij Lefevere in Quenast. Van de 2,9 euro voor een flesje, gaat er 0,9o euro naart een goed doel.

De opbrengt van dit jaar wordt eind april 2016 geschonken aan Zonnelied dat er in hun vestiging in de pastorij van Tollembeek de mediatheek mee gaat uitbreiden. In Tollembeek worden 27 mensen met een beperking opgevangen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?