Infrabel sluit overweg op Edingsesteenweg Herne voor onderhoudswerken

HERNE - Van 4 mei 2015 tot 22 mei 2015 is de overweg 33 Edingsesteenweg in Herne afgesloten omdat Infrabel dan onderhoudswerken uit voert aan de spoorlijn Halle-Froyennes (L94). Op 25 mei 2015 is de spoorweg terug open voor alle verkeer.

De ingenieurs en technici van Infrabel waken dag en nacht over de goede staat van de spoorinfrastructuur. Van maandag 4 mei om 22 uur tot vrijdag 22 mei om 17 uur wordt de overweg 33 afgesloten voor alle verkeer om de onderhoudswerken uit te voeren.  Spoorweg 33 is gelegen op de Edingsesteenweg aan ‘Banden Bosmans’. Tijdens deze periode zal er zowel tijdens de weeknachten als tijdens de weekends ononderbroken gewerkt worden.

Op 25 mei 2015 (pinkstermaandag en jaarmarkt Herne) is de spoorweg terug open voor alle verkeer.

Er wordt een gepaste omleiding voorzien. De gemeente zorgt voor bewegwijzering zodat de lokale handelaars bereikbaar blijven. Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij de lokale politie.

Infrabel

In geval van hinder tijdens de werken kan men contact opnemen met de cel Buurtbewoners van Infrabel op 0800 55 000 (elke dag van 7u tot 22u) of via info.projecten@infrabel.be.

Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet. Zij zijn verantwoordelijk voor de spoorinfrastructuur bestaande uit vaste installaties die nodig zijn voor het besturen van spoorwegvoertuigen. Dit gaat van sporen tot bovenleidingen, seininrichtingen,…

Het Belgische spoorwegnet bestaat uit 3 595 kilometer spoorlijn. België is daarmee één van de dichtst bespoorde landen ter wereld.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?