Politie zoekt verdachten van overval in Bijgaarden

GROOT-BIJGAARDEN - Politie en parket hebben een foto verspreid van twee mannen die er van verdacht worden, betrokken te zijn geweest bij een diefstal met wapenvertoon in Groot-Bijgaarden.

Politie en gerecht zouden graag het duo willen kennen dat op 21 november 2014 rond 18u45 een diefstal pleegde met vertoon van een neppistool aan het treinstation van Groot-Bijgaarden.

Twee verdachten hielden die dag ter hoogte van het treinstation Groot-Bijgaarden treinreizigers in het oog. Zij kozen een slachtoffer uit en volgden haar. De verdachte met de grijze pull duwde een rood neppistool, in de zijde van het slachtoffer en zei in het Frans "geef uw geld of je krijgt een kogel". De verdachte met de rode pull rukte vervolgens de mobiele telefoon uit de handen van het slachtoffer.

De verdachten namen de vlucht in de richting van tram 19 (halte station Groot-Bijgaarden), stapten op en verlieten de tram ter hoogte van tramhalte Azuur/ Azur.

Wie informatie over de verdachten heeft kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of email: opsporingen@police.belgium.eu


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?