Fase 2 vernieuwing Ninoofsesteenweg (N28) Pepingen start donderdag

PEPINGEN - Op 23 april start het Agentschap Wegen en Verkeer met de volgende fase van de vernieuwing van de Ninoofsesteenweg in Pepingen. In deze fase wordt de werfzone uitgebreid tot aan het gemeentehuis. Ook het kruispunt ter hoogte van Hoesnaek wordt aangepakt.

Het verkeer kan dus niet meer via Hoesnaek op de Ninoofsesteenweg en omgekeerd. Zowel het auto- als het busverkeer wordt nu omgeleid. Tijdens de werken blijven de lokale handelaars bereikbaar. Midden juli zijn de werken afgerond, behoudens weersomstandigheden.

Hoesnaek afgesloten

Het lokaal verkeer kan de Ninoofsesteenweg niet langer bereiken via Hoesnaek. Voor het overige blijft de omleiding van fase 1 wel nog van kracht. Dat betekent dat het verkeer in beide richtingen wordt omgeleid via de Steenweg op Bellingen, de Trapstraat, de Kriekelaerestraat, de Terkammenstraat, de Molenstraat, de Heikruisesteenweg, de Molenhofstraat, de Edingsesteenweg, om tot slot via de Kestersesteenweg terug uit te komen op de Ninoofsesteenweg.

Ook de bussen van De Lijn worden omgeleid. Via de posters aan de bushaltes en de website van De Lijn is meer informatie te vinden over de tijdelijke haltes en de omleidingen. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?