Afrit Kattebroek nog niet afgesloten

DILBEEK - Het leek vandaag volgens sommige autobestuurders wel alsof afrit 12 Kattebroek enkele dagen vroeger dan gepland afgesloten was voor het verkeer, maar dat lijkt niet te kloppen.

Een deel van de Kattebroekstraat in Dilbeek, vlak bij de afrit 12, is sinds vandaag met een hek afgesloten voor het verkeer. Wie van de Kattebroekstraat naar het op- en afrittencomplex wilde rijden was er aan voor de moeite. Al snel werd door sommigen gesuggereerd dat de afrit vroeger afgesloten is dan gepland, maar dat lijkt helemaal niet te kloppen. "Er zijn gedurende twee dagen proefboringen bezig voor geplande rioleringswerken. Het heeft op zich dus niets met de proefopstelling die later deze week van start gaat te maken", aldus schepen van mobiliteit Stijn Quaghebeur.

Voor alle duidelijkheid : de op- en afrit 12 is vandaag en morgen gewoon open maar iets moeilijker bereikbaar.

Dat de proefboringen in de Kattebroekstraat niet samenvallen met de werken aan de afrit is volgens Quaghebeur zo gepland. "Dat is zo gepland om de Kattebroekstraat zelf toegankelijk te houden. Als de afrit dicht is én dat stuk straat, dan moet iedereen via andere omliggende wegen. Een bewuste keuze dus."


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?