MIVB verwacht maandag hinder door staking in Brussel

BRUSSEL - De MIVB verwacht volgende maandag (30 maart) hinder op het bus-, tram- en metronet. De vakbonden betogen dan in Brussel tegen de besparingsplannen van de federale regering. Een deel van de medewerkers van de Brusselse vervoersmaatschappij, waaronder chauffeurs, zal deelnemen aan de manifestatie.

Het MIVB-net zal maandag hinder ondervinden als gevolg van de intersectoriële manifestatie die het gemeenschappelijk vakbondsfront organiseert.

Het is voor de MIVB heel moeilijk om vandaag al precies te kunnen inschatten hoeveel van haar medewerkers zullen deelnemen en hoe groot de hinder op het net zal zijn. De Brusselse vervoersmaatschappij zal in elk geval alles in het werk stellen om de voornaamste lijnen te bedienen.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren opent de MIVB haar Contact Centre (070 23 2000) al om 6 uur ’s ochtends. Ook de website www.mivb.be, de mobiele website en de MIVB-app zullen de recentste informatie weergeven, net als de Facebook-pagina (facebook.com/mijnmivb) en de Twitter-account (@stibmivb).

De MIVB excuseert zich bij haar reizigers voor het ongemak dat ze zullen ervaren door deze actie en bedankt hen voor hun geduld en begrip.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?