Online veiling voor Shana

HALLE – Twee Halse ondernemers starten een geldinzameling om het dierenasiel FSPCA te helpen in haar burgerlijke partijstelling tegen twee eigenaars die hun hond lieten verhongeren.

Laëtitia De Greef (Immo Roelandts) en Philip Demanet (Lederwaren Demanet) waren dusdanig ontroerd door het verhaal van de Amstaff Shana, dat op Facebook circuleert, dat zij  een bezoek brachten aan Ingrid Buelens-Peetermans van  het dierenasiel FSPCA Shelter in Heikruis.Na een kort gesprek werd het meteen duidelijk dat zij hun schouder willen zetten zetten onder het initiatief van FSPCA om zich burgerlijke partij te stellen t.o.v. de daders van dit onheil.

“Om Ingrid, haar medewerkers en het ex-baasje van Shana een hart onder de riem te steken, maar vooral uit respect voor het overleden dier zelf, besloten wij een affiche-campagne op te starten bij de Halse handelszaken. Bij een, hopelijk zo groot mogelijk aantal handelszaken, zullen eveneens makkelijk herkenbare (en verzegelde) urnes worden geplaatst waar dierenvrienden wat geld in kunnen deponeren”, vertelt Philip.

On-line veiling "For Shana With Love

Bovenop het initiatief van Laëtitia en Philip in de Halse winkels organiseert FSPCA zelf een on-line veiling van een aantal door Marleen Poukens en speciaal voor Shana ontworpen juweeltjes en door teken-artiest Alex Garcia  en  tekenaar Freek Tange  speciaal voor Shana gemaakte tekeningen. Wij zelf doneren, voor deze veiling, onder “Polyesterdieren & Co”-vlag  (https://www.facebook.com/polyesterdieren?fref=ts) een gepersonaliseerd replica-beeld van Shana .

De on-line veiling gaat van start op 17 maart,  en  kan gevolgd worden via een speciale link op  https://www.facebook.com/groups/1378426069145758/ . “De datum is niet toevallig gekozen, op 17maart is het namelijk Saint Patricks day, wij hopen dat het klavertje vier dat hier symbool voor staat onze actie geluk brengt”, zegt Philip.

Hoe kan je steunen ?

1/ Geld deponeren in de meer dan 50 urnes verspreid over de deelnemende handelszaken in Halle Centrum

2/ Deelnemen aan de on-line veiling

Website : www.fspca.be

Facebook :  https://www.facebook.com/FSPCA.Belgium

Veiling : https://www.facebook.com/groups/1378426069145758/.

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?