Inbraken bij begrafenisondernemer, bakkerij en café

ROOSDAAL / TERNAT - De lokale politiezone TARL laat weten dat er in dezelfde nacht dat dieven een school aan het Strijtemplein in Strijtem bezochten (Lees : Diefstallen uit Strijtemse school en Dilbeekse lokalen), er ook werd ingebroken bij een vlakbij gelegen begrafenisondernemer. Ook in Borchtlombeek en Sint-Katherina-Lombeek werden in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende andere inbraken vastgesteld.

De dieven raakten de begrafenisonderneming binnen door een cilinderslot af te breken. Ze doorzochten de toonbank en verlieten de plaats zonder buit.

In diezelfde nacht van dinsdag op woensdag werd ook in het naburige Borchtlombeek ingebroken in twee handelszaken. Van een café aan het Kerkplein werd een raam opengebroken. De dieven gingen aan de haal met de inhoud van de kassa.
Iets verderop, in de Kerkstraat, werd ingebroken in een bakkerij. Dieven braken de voordeur open en namen de inhoud van de kassa en een doos met eurocenten mee.

Verder noteerde de politie ook al in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende woninginbraken in Ternat. Langs de Meersstraat in Sint-Katherina-Lombeek werden drie huizen bezocht.  

In de Lostraat, een zijstraat van de Meersstraat, werd geprobeerd om de achterdeur van een woning open te breken. Zonder succes.

In een zijstraat van de Lostraat, de Broekstraat, werd ook al ingebroken in een woning. Hier werd het cilinderslot van de achterdeur open gebroken. Op het eerste zicht werd niets gestolen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?