Pajot-Tours pakt uit met vernieuwd zomeraanbod

LENNIK – Bij Pajot-Tours hebben ze weer hun uiterste best gedaan om een zomer-brochure samen te stellen met autocaruitstappen die een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden. Ook nu zijn er een aantal nieuwigheden.

Naast de jaarlijks terugkerende succesreizen zoals Lourdes, Spanje, het Muziekfestival Ellmau en de Champagnestreek pakt Pajot-Tours dit jaar uit met nieuwe uitstappen zoals Kroatië, een citytrip naar Berlijn en een reis langs de hoogtepunten van Hongarije. Het cruiseschip vaart dit jaar uit in het Noorden, naar de overweldigende fjorden van Noorwegen.

Pajot-Tours viert binnenkort zijn 25-jarig jubileum en organiseert daarvoor een tweedaagse verrassingsreis. Deze uitstap was al, kort nadat de nieuwe brochure in de bus viel, volgeboekt. Een 150 trouwe klanten mag mee op deze uitzonderlijke verrassingsreis.

Minicar

Pajot-tours heeft zijn vloot van luxe-autocars van 36, 50, 58, 73 en 84 plaatsen uitgebreid met een luxe minicar met 18 zitplaatsen. Die is geschikt voor familie-uitstappen of reizen met kleinere groepen.

Wil je meer weten over het zeer aantrekkelijk aanbod van Pajot-Tours kan even gaan surfen op www.pajot-tours.be of kan de reisbrochure aanvragen op het telefoonnummer: 02-532.19.29 .


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?