Fietsers steken koppen bij elkaar voor fietsvriendelijker Dilbeek

DILBEEK - De Fietsersbond roept Dilbekenaren op mee te werken aan een fietsvriendelijk Dilbeek. Hiervoor worden fietsers uitgenodigd op de jaarbijeenkomst op woensdag 4 februari om 20 u in CC Westrand.

Iedereen die regelmatig op de fiets springt in Dilbeek moet toegeven dat Dilbeek geen fietsvriendelijke gemeente is. "Aan dat probleem kan je twee dingen doen", klinkt het bij de Fietsersbond. "Binnensmonds morren of er proberen iets aan te doen. Als Fietsersbond kiezen we voor het laatste."

"Mensen die regelmatig naar de winkel, de school, de sport, het werk of bijvoorbeeld de Westrand fietsen doen een zee aan ervaring op. Het zijn die ervaringen, meningen en voorstellen die kunnen bijdragen aan meer mensen veilig op de fiets. Als fietsers de koppen bij elkaar steken, kunnen ze dus meer bereiken."

Daarom nodigt de Fietsersbond Dilbeekse fietsers uit op de jaarbijeenkomst in Dilbeek. Er zal een overzicht worden gegeven van de activiteiten anno 2014, de werking van de Fietsersbond wordt in een notedop toegelicht, informele fietsbabbels kunnen tijdens de nieuwjaarsdrink, er wordt getoetst wie zin heeft om mee te werken en er is ruimte voor het sprokkelen van ideeën en suggesties voor activiteiten in 2015.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?