Pepingse VIP-prijs voor Jef en Ilda

PEPINGEN - Jong CD&V reikt elk jaar zijn VIP-prijs uit aan een ‘verdienstelijke inwoner van Pepingen’. De inmiddels dertiende prijs ging dit weekend naar Jef en Ilda Meyts-Pollé van het café in Elingen.

Jef en Ilda namen een halve eeuw geleden het café over van de ouders van Ilda en sindsdien is het een plaats waar jong en oud blijft samenkomen voor een babbel bij pint of koffie, voor een spel kaart of om even uit te rusten tijdens of na een mooie wandeling.

Jef is als eerste op post en ontvangt ’s morgens vroeg de eerste gasten waarna Ilda overneemt. Samen kunnen ze rekenen op de hulp van hun kinderen en ook hun kleinkinderen zien we regelmatig een handje toesteken.

"Wie bij Jef en Ilda iets gaat drinken, voelt zich direct thuis. Er is altijd leven in het café en toevallige toeristen die blij zijn op een zondag ergens binnen te kunnen, gaan met een lach op hun gezicht terug buiten. 50 jaar lang hiervoor zorgen, dat verdient om in de bloemetjes gezet te worden", klinkt het bij Ong CD&V Pepingen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?