Inbraken in Dilbeek : dweilen met de kraan open

DILBEEK - Hoeveel de lokale politie van Dilbeek ook haar best doet om het aantal inbraken te beperken, het lijkt wel dweilen met de kraan open. Ook de afgelopen dagen werden bijzonder veel inbraken in voertuigen en gebouwen geregistreerd.

In de Mollekensstraat in Dilbeek werd ingebroken in een voertuig. Er verdwenen een gps en een stuur.

Ook in de vlakbij gelegen Kloosterstraat in Dilbeek werden een gps en een stuur uit een auto gestolen. Dieven sloegen een ruit van het voertuig in.

Van een auto die geparkeerd stond langs de Robert Dansaertlaan in Dilbeek werd een nummerplaat gestolen.

Uit een wagen die langs de Itterbeeksebaan in Itterbeek stond werd een handtas gestolen.

In de Hof ter Puttenlaan in Dilbeek werd ingebroken in een woning. Dieven forceerden er een deur. Het nadeel is niet bekend.

Uit een gebouw langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek gingen dieven aan de haal met een kluis. Hiervoor braken ze een raam open. 

Dieven gingen er met een horloge vandoor uit een woning langs de Schilderkunstlaan in Dilbeek. Ook hier werd een raam opengebroken.

Van een geparkeerd voertuig langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek werd een ruit ingeslagen. Uit de wagen verdwenen loodgieterijmachines.

In de Kasteelstraat in Dilbeek werd ingebroken in een woning. Dieven braken er een deur open. Er verdwenen juwelen en geld.

In de Tuinbouwlaan werden juwelen uit een huis gestolen. De inbrekers gebruikten er een valse sleutel om binnen te kunnen.

Uit een woning langs de Putweidestraat in Dilbeek werden kledij, schoenen en een sporttas gestolen. De dieven forceerden er een raam.

In de Tuinslaper werd een autoradio gestolen uit een voertuig. Ook hier zou een valse sleutel gebruikt zijn.

Van een woning in de Gotetialaan in Groot-Bijgaarden werd een raam ingeslagen. Het is niet duidelijk wat er gestolen werd.

Zwiters en Deens geld, dat is de buit uit een woning langs de Aardbeienstraat in Dilbeek. Dieven braken een deur open.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?