Zoektocht naar jongeren die bedelaar doodsloegen

BRUSSEL - Politie en parket zijn op zoek naar drie mannen die begin deze maand op de Anspachlaan in Brussel een bedelaar zo zwaar toetakelden dat de man stierf.

Feiten

Op zaterdag 6 december 2014, omstreeks 05u20, ontstond een hevige woordenwisseling tussen drie jongeren en een Afrikaanse man op de Anspachlaan in Brussel, ter hoogte van het Star Casino. De man sprak voorbijgangers aan en vroeg een sigaret of klein geld. De ruzie escaleerde en de bedelaar kreeg rake klappen. Hij werd zwaar toegetakeld en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed het 32-jarige slachtoffer enkele dagen later.

De eerste dader van de dodelijke slagen is een man van rond de 20 jaar oud. Hij is van het Europese type en is sportief gebouwd. Hij heeft korte Venitiaans blonde haren.
De tweede dader is ook atletisch gebouwd en ongeveer even oud. Deze man is eerder van het Zuiderse type. Hij heeft korte donkere haren en hij droeg een opvallende roze dodounvest.
De derde dader is rond de dertig. Hij is normaal gebouwd en lijkt ook een Zuiders type. Hij heeft kort donker haar dat naar achter is gekamd.

Ken je deze mannen of weet je waar ze zijn, neem dan contact op met de politie. Ook als je getuige was van de vechtpartij dan willen de speurders dat graag weten. Discretie wordt verzekerd.

Getuigenissen

Heb je meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/30.300 of reageer online


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?