Sinterklaas en zwarte piet schuimen IBO’s Breugelkind af

TERNAT / LIEDEKERKE / DILBEEK / PEPINGEN - De Sint en zwarte piet bezochten op woensdagnamiddag de verschillende IBO’s (Initiatief voor Buitenschoolse kinderopvang) van CKO ’t Breugelkind vzw.

De kinderen van onder meer Maantje Ternat, Maantje Liedekerke, Maantje Dilbeek en Maantje Pepingen maakten massa’s tekeningen, zongen sinterklaasliedjes en versierden de opvangruimtes. De pieten gooiden snoep en andere lekkernijen in het rond, en bereidden de kinderen zo voor op de komst van Sinterklaas op 6 december.

CKO ’t Breugelkind (vanaf januari ‘Vzw Infano’) is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. De vzw vangt elke dag 14.000 kinderen op in 101 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten. 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. CKO ‘t Breugelkind heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.

Foto's


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?