Geslaagde try out voor Lennikse cover band Let’s Get Nutz

LENNIK - De nieuwe Lennikse Cover Band Let’s Get Nutz heeft zaterdagavond een eerste concert gegeven in een volgelopen kantine van KFC Lennik en dat viel meteen in de smaak bij het publiek.

Band Let’s Get Nutz bestaat uit Geert Baeveghems (zanger), Geert Fiew (gitaar), Michel Hautier (bas) en Mario Demesmaeker (drums). Het zijn allen Lennikenaren.

Zanger Geert Baeveghems trad vroeger al eens op tijdens feestjes maar hij keek uit naar een band om de podia mee onveilig te maken. Geert Fiew, Michel Hautier en Mario Demesmaeker sprongen in oktober van vorig jaar mee in de boot. Ze besloten om Engelstalige Rock uit de jaren 80 en 90 maar ook Nederlandstalige rock te brengen. “We hadden al snel door dat we de nummers naar onze hand moesten zetten. We brengen dus eigen versies van de grote namen”, vertelt Mario Demesmaeker, tot vandaag beter gekend als jeugdschrijver.

Optreden

Het is de ambitie om vanaf deze zomer te gaan optreden op feesten en evenementen. “We hebben onze nummers nu zowat 90 procent onder de knie. We kunnen maar één maal per week repeteren, meer lukt niet omdat we allemaal ook een job hebben”, zegt Mario.

Via Facebook werd een uitnodiging verspreid voor het eerste optreden dat zaterdag plaats had in de kantine van KFC. Het clubhuis was goed volgelopen.  Na wat technische perikelen bij het opstellen van de muziekinstallatie konden de mannen van  Let’s Get Nutz zich voor het eerst uitleven voor een levend publiek.

“Het is gisterenavond heel goed meegevallen, het publiek heeft het optreden gesmaakt en  meegezongen bij de meezingers zoals "Ik hou van u" (Noordkaap) en natuurlijk ook bij ons eigen nummer "let's get nutz". De dubbele set van 2 x 45 minuten was dus heel snel voorbij, voor ons en voor publiek. Er waren natuurlijk nog enkele schoonheidsfoutjes maar we mogen zeggen dat het over het algemeen een goed optreden was”, vertelt en fiere Mario. Daarna was er nog discobar tot in de vroege uurtjes met dj Danny.

Info:

www.letsgetnuz.be en Facebook: https://www.facebook.com/LetsGetNutz?fref=ts

Setlist

Medley: Woman from Tokio/Rock you like/Black Night/Beds

Fly

 Tush

 Mama Mia

Medley:  All Right Now/Satisfaction/Fox On The Run/You Really Got Me

 Bad Case Of Lovin You

 Maniac

 Some Kind of Wonderful

 Let's Get Nutz (!!! eigen nummer!!!)

Medley:  Can’t get enough of your love/Hush

 Gimme Some Lovin'

 Fool For Your Lovin’ no more

 Ik Hou Van U

Medley:  Angelina/Oerend hard/Kleine cafe

Medley:  Play That Funky/Walk this way/Another one bites the dust

 Ride Like The Wind

Saturday night

 Whatever You Want

 Smoke On The Water


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?