Zomerzoektocht Goesting Lennik deelt prijzen uit

LENNIK - Ondanks het mindere weer in augustus waren er toch zo’n 350 deelnemers aan de zomerzoektocht Goesting. Ruim 120  daarvan brachten hun antwoordformulier binnen.

Onder impuls van Bernadette Van Kelecom van Café Bij Gust sloeg de plaatselijke horeca deze zomer de handen in elkaar voor de Goestingzomerzoektocht in Lennik. Het initiatief bracht de voorbije zomermaanden tal van fietsers en wandelaars langs de mooiste plekjes van de gemeente.

Slechts Vijf formulieren waren foutloos ingevuld. Een schiftingsvraag bepaalde de winnaar en de verdere volgorde. Er waren ook 23 deelnemers met één fout. Ook van deze werden er vijf geklasseerd op basis van hun antwoord op de schiftingsvraag. Een onschuldige hand trok uit de 18 anderen nog 10 mensen die ook een prijs krijgen. Alle winnaars werden persoonlijk verwittigd. De prijzen kunnen afgehaald worden in Café Bij Gust.

Winnaars zomerzoektocht Lennik

1.       De Moortel Deborah, Lennik

2.       Carlier Katleen, Vollezele

3.       Nevens Jos, Lennik

4.       Leuckx Annick, Lennik

5.       Nevens Cathy, Lennik

6.       Van Onsem Veronique, Lennik

7.       Chantal Musch, Lennik

8.       Vierendeels Maria, Roosdaal

9.       De Waegeneer Lena, Lennik

10.  Wellemans Jean, Lennik

Overige winnaars

Clottemans Griet, Meerbeke; Danckaert Alain, Voorde; Defrancq Frieda, Dilbeek; De Smet Jeannine, Lennik; De Vuyst Mariska, Meerbeke; Evens Nestor, Lennik; Luyckx Liliane, Lennik; Van Boxelaer, Dendermonde; Van Malderen Jean-Marie, Lennik; Van Schuerbeek Eric, Gooik.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?