Gezocht : Enquêteurs voor wandelnetwerk Pajottenland

PAJOTTENLAND - Toerisme Vlaams-Brabant is op zoek naar enthousiaste wandelaars die enquêtes willen afnemen in het Pajottenland.

"We voeren een onderzoek uit naar de tevredenheid en het profiel van de wandelaars op het wandelnetwerk Pajottenland. Het onderzoek loopt al enkele maanden maar extra enquêteurs zijn nodig om voldoende enquêtes te hebben", zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

Vrijwillig, maar toch beloond

De enquêteurs zijn vrijwillig en krijgen hiervoor een vergoeding van 20 euro per blok van 4 uur. Tot een som van 1.308 euro is dit volledig belastingvrij. Als vrijwilliger zijn zij ook verzekerd.

De enquêteur die de meeste wandelaars heeft bevraagd wordt op het einde van het onderzoek nog eens extra in de bloemetjes gezet.

Extra enquêteurs gezocht

"Sinds een aantal maanden zijn al een 12-tal enquêteurs regelmatig op pad. Om voldoende enquêtes te verzamelen zoeken we nog extra enthousiaste mensen die graag wandelen en mensen aanspreken", zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

Het onderzoek loopt tot eind 2015 en is gespreid over de gemeenten Lennik, Gooik, Galmaarden, Bever, Herne, Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw. En ook de Oost-Vlaamse gemeenten Geraardsbergen en Ninove.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Toerisme Vlaams-Brabant via toerismecijfers@vlaamsbrabant.be of via 016 26 76 45.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?