335 grootouders, kwamen kijken naar ‘Klein konijn en de wonderwortel ‘

VLEZENBEEK – De kleuters van de Ave-Mariabasisschool verwelkomden vrijdag zo waar  335 grootouders. Door de grote opkomst werden de activiteiten twee keer opgevoerd.

Het begon met de voorstelling ‘Klein konijn en de wonderwortel ‘  ( prentenboek) gebracht door de  kleuters en  juffen .  Deze keuze werd al heel snel gemaakt daar ze aan de kleuterschool een schooltuin  opgestart zijn. Tot nu toe is het bij het opruimen van het terrein en het aanleggen van een brug gebleven maar  de plannen liggen klaar om  uit te breiden met een moestuin, bloemenperk, kruidentuin, insectenhotel, …ideetjes genoeg. Wie groene vingers of ideetjes heeft is steeds welkom.

Na de voorstelling werden de grootouders vergast op een lekkere tas zelfgemaakte wortel/pompoensoep die met heel veel liefde gemaakt is door het eigen schoolteam.  Nog  niet met groentjes uit eigen tuin maar in de toekomst zullen ze daar wel voor zorgen!

 Grootouders die willen kunnen even meegenieten ook van de speeltijd met de kleuters en daarna kunnen jullie een kijkje in de klas van jullie kleinkind gaan kijken.

Juf Veerle, fotoreporter van de dag, zorgde voor sfeerbeelden die kunnen bekeken worden op de  schoolwebsite, waar ook de  foto’s te downloaden zijn. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?