Beloftevol talent op tweede Backyard Sessions

TERNAT - Op 29 november 2014 vindt in JC Puls Ternat de tweede editie van Backyard Sessions plaats. Backyard, dat is een gratis indoor festival dat een podium wil bieden aan beloftevolle muziekgroepen uit de regio en dit in een unieke “backyard” sfeer: houtgeur, sfeerlicht en gezelligheid troef!

Backyard schotelt het neusje van de zalm onder regionale bands voor: gaande van ingetogen singer-songwriters tot een flinke portie stevige rock. JC Puls gooit de deuren open vanaf 18u30 en wel voor volgende kanjers: Josie, Soldier Six, Sea Peoples, Roza Parks en Amongster. Afsluitend speelt DJ De Toren Soundsystem ten dans.

“Via dit festival willen we jonge, beloftevolle muziekgroepen uit de regio letterlijk en figuurlijk een podium aanreiken om hun talent te tonen aan het grote publiek”, aldus Jelle Verbeeck, een van de bezielers van dit project. “We hopen daarnaast ook een inspirerend alternatief te bieden voor de grotere gekende festivals, waar kleinschaligheid, muzikale vernieuwing en authenticiteit centraal staan. We willen deze bands ten slotte ook een duwtje in de rug geven en hen op weg helpen om hun muzikale ambitie waar te maken. We werken daarvoor samen met Muziekclub Nijdrop (Opwijk), cultuurcentrum De Ploter (Ternat) en muzieklabo Noise Gate (Ternat).

www.facebook.com/backyardfestival / www.backyardsessions.be

(Foto : Sea Peoples)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?