Henricus en Christiane zijn ambassadeurs 2014 van Vander Stokken

PEPINGEN - Ter gelegenheid van de Seniorenweek, die nog loopt tot 23 november hielden de animatiedeskundigen van Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken maandag een grote verkiezingsshow “Ambassadeur & Ambassadrice Vander Stokken 2014”.

De 11 ingeschreven kandidaten moesten een aantal vragenrondes doorlopen om zo mee te dingen naar de begeerde titel. De juryleden stelden algemene vragen, ‘parate kennis’ - vragen maar ook ‘delicate’ vragen aan de kandidaten, die op hun beurt hun uiterste best deden om zo goed mogelijk te antwoorden. Een laatste kans voor onze kandidaten om nog wat stemmen te sprokkelen was de ‘praktische ronde’. Hier konden de kandidaten zich nog een laatste keer bewijzen door een lied te zingen, een goede mop te vertellen of een dansje te ‘placeren’.

Het stemmen werd door de ‘deurwaarder van dienst’ nauwlettend in het oog gehouden. Ook het tellen van de stemformulieren, verliep volgens de regels.

De heer Henricus Van Obbergen en mevr. Christiane Matthijs mogen zich vanaf heden de titel van “Ambassadeur Vander Stokken 2014” & “Ambassadrice Vander Stokken 2014” toe- eigenen.

Het werd een zeer fijne, en ook erg spannende namiddag…. Een goed begin voor de  Seniorenweek die in Pepingen in het teken van kleur staat.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?