Leerlingen baten Coffee Room uit

HALLE – De leerlingen van 7 Winkelbeheer en Etalage van het Heilig-Hart&College in Halle openden op 14 november hun leeronderneming. De klanten konden komen proeven van het aanbod koffie, thees, desserten en koekjes.

Steve Grenson werd aangesteld als zaakvoerder. Als zoon van ouders die eerst een bakkerij i Ukkel en later een krantenwinkel in Buizingen uitbaatten, wist hij al een beetje hoe een kleine KMO draait. “We hebben veel van gedachten gewisseld tot we wisten wat het zou worden. We kozen voor een bepaalde soort winkel, legden de prijzen vast en maakten reclame.”

De leeronderneming gaat zich specialiseren in het verkopen van koffie, thee, desserten en snoepgoed. De winkel wordt tot einde mei telkens door twee leerlingen open gehouden. De leerlingen krijgen boven de winkel les. Als de deurbel van Coffee Room weerklinkt mogen twee leerlingen de les verlaten om de klanten te bedienen.

De winkel bevindt zich in de Vuurkruisenstraat in Halle (achterzijde Heilig-Hart&College) en is open op maandag, dinsdag en woensdag van 9 tot 13 en van 13u30 tot 16u30 en op zaterdag van 9 tot 13 uur en van 13u30 tot 17 uur.

De volgende leerlingen staan de klanten ten dienst: Nesrine, Christophe, Steve, Zeynab, Kenzo, Elisa, Sara,Mehdi, Alison, Giusy met behulp van David Duran (Winkelbeheer), Ingrid Portaels (Commerciële Presentatie), Eddy Lefaible (Frans), Veerle De Bock (Engels), Cindy De Boeck (PAV) en Brigitte Van Cappellen (Godsdienst).

De laatste nieuwtjes zijn terug te vinden op: https://www.facebook.com/pages/Coffee-Room-Halle/298078320380931?fref=ts

De leeronderneming in een initiatief van UNIZO.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?