Merchtemse 'Ifi Devils' schreeuwen Rode Duivels naar EK

MERCHTEM -  De 'Ifi Devils' hebben hun officiële erkenning als supportersclub voor de Rode Duivels beet. Daarmee heeft ook Merchtem zijn eigen supportersvereniging

De hype rond de Rode Duivels is nog langs niet voorbij. Tijdens het voorbije Wereldkampioenschap ontstond er een schitterende chemie in Merchtem tijdens de matchen van de Belgen. In alle cafés was het over de koppen lopen en was er vaak een ongeziene sfeer. “En daarop willen we verder bouwen, en de supportersclub 'Ifi Devils' was geboren,” klinkt het bij  het bestuur van de nieuwe supportersclub. “We willen supporters van onze Rode Duivels in Merchtem samen brengen. Dit willen we doen door verschillende activiteiten te organiseren. Zo was onze bus en vijftig tickets meteen uitverkocht voor de volgende match tegen Wales.”

Binnenkort kan iedereen lid worden van deze officiële supportersclub. Voornaamste voordelen zijn voorrang op thuistickets én de kans om naar uitwedstrijden te kijken. De droom van het bestuur blijft wel met iedereen naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk te gaan. “Dit leek ons een grote opportuniteit, omdat Frankrijk zo dichtbij ligt, en omdat wij natuurlijk zelf rotsvast van overtuigd zijn dat de eindoverwinning ook niet veraf ligt. Laten we hopen dat deze twee dromen werkelijkheid worden."

Meer info via www.facebook.com/ifidevils of ifidevils@gmail.com.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?