Vilvoordenaar dwingt minderjarige meisjes tot webcamseks

VILVOORDE - Een veertiger uit Vilvoorde is veroordeeld tot 4 jaar cel, waarvan de helft met uitstel, voor een reeks aanrandingen op minder- en meerderjarige meisjes. Hij verkrachtte ook een van zijn slachtoffers in een rendez-voushotel. De seksverslaafde man gaf zichzelf jarenlang op het internet uit voor een tiener en dwong verschillende meisjes tot seksuele handelingen voor de webcam.

De werkwijze van de veertiger was telkens dezelfde. Hij gaf zichzelf op dating- en chatsites uit voor een jongeman en knoopte gesprekken aan met meisjes tussen de leeftijd van 14 en 22 jaar. Hij maakte hen wijs dat zijn vriendin was omgekomen bij een auto-ongeval om medelijden te wekken van zijn slachtoffers. Hij ontfutselde hen vervolgens naaktfoto’s en dwong hen daarna om seksuele handelingen te stellen voor de webcam. Hij dreigde er mee de foto’s openbaar te maken indien ze hem niet gehoorzaamden.

De Vilvoordenaar, een getrouwde man en vader van een 7-jarig dochtertje, drong meermaals aan op fysiek contact met de jonge meisjes en verkrachtte een van hen in een rendez-voushotel. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?