Grootouder-kleinkinddag in Huizingen

HUIZINGEN - De provincie Vlaams-Brabant organiseert een grootouder-kleinkinddag. Op woensdag 29 oktober kunnen kleinkinderen samen met hun grootouders terecht in het provinciedomein Huizingen voor een middagvullend programma.

Op 29 oktober mogen grootouders en kleinkinderen van 4 tot 8 jaar zich opmaken voor verschillende activiteiten in het provinciedomein van Huizingen. "Onderzoekertjes kunnen deelnemen aan Kriebelbeestjes en ontdekken zo wat er allemaal leeft in het bos. Jonge en minder jonge kunstenaars kunnen zich dan weer uitleven met materiaal uit de natuur in 'Natuurlijk knutselen'. Kinderen die van vertelseltjes houden maken een treintritje naar het bos voor 'Verhalen van de bosfee'. Actieve rakkers kunnen meedoen met de 'Kampioenenwandeling' of op zoek gaan naar de kabouterschat op het 'Kabouterpad' of de ‘GPS Schattenjacht’. Een onderdompeling in de wereld van de vleermuizen kan bij de ‘Vleermuizentocht’", zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor provinciedomeinen.

Doorlopend zijn er oude volksspelen. De grootouder-kleinkinddag wordt afgesloten met een hapje en drankje. Walter Zelderloo, gedeputeerde voor provinciedomeinen, geeft samen met zijn kleinkinderen, het startschot voor deze namiddag voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: woensdag 29 oktober 2014 vanaf 13.30 uur
Plaats: Provinciedomein Huizingen, Torleylaan 100 in Huizingen (Beersel)
Prijs: gratis


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?