Inbrekers op ronde in Lennik, Herne en Galmaarden

LENNIK / HERNE / GALMAARDEN – De politie stelde vrijdag en zaterdag 7 inbraken vast. De eerste inbraak werd vrijdag vast gesteld en sluit wellicht aan bij de reeks inbraken door gaatjesboorders in de Galgestraat. De daders boorden 2 gaatjes in een raam langs de rechterkant van de woning langs de Ninoofsesteenweg in Lennik. Vermoedelijk werden de daders door een bewoner opgeschrikt waardoor ze hun poging staken. Er is geen nadeel.

Op de Edingsesteenweg in Herne  werd overdag de vensterdeur langs de achterzijde van een woning opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Het nadeel is nog niet gekend.

Tussen 18u50 en 20u45 braken dieven langs de Breemstraat in Herne een raam volledig uit langs de linkerkant van de woning. De daders waren voornamelijk op zoek naar multimedia.

Hetzelfde gebeurde vrijdagavond in de Molenstraat in Galmaarden. Een raam langs de achterkant van de woning werd opengebroken. De volledige woning is doorzocht. De daders waren ook hier op zoek naar multimedia.

Zaterdagvoormiddag werd in de Kramerijk in Galmaarden een raam aan de rechterkant van de woning ingeslagen. De volledige woning werd doorzocht en de daders gingen aan de haal met juwelen en multimedia. Een buurman merkte een onbekende man, die rond de woning liep, op.

In de Van Cauwenberghelaan in Herne joeg het inbraakalarm inbrekers weg. Ze hadden de voordeur geforceerd. In de Scherpstraat lukte een inbraak wel. Nadat dieven een raam werd langs de zijkant openbraken en het huis doorzochten, maakten ze juwelen en multimedia buit.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?