Germaine en Marcel een briljanten paar

LENNIK - Germaine en Marcel vierden in augustus hun briljanten huwelijk.  Ze verbleven van 2009 tot april 2014 in WCD “Den Bleek”.  Een paar maand voor hun 65-jaar huwelijk hebben zij hun flatje in “Den Bleek” moeten verlaten om hun intrek te nemen in WZC Vander Stokken in Pepingen.

De kinderen van het briljanten paar hadden voor Germaine en Marcel een verrassing in petto.  Ze nodigden de bewoners van “Den Bleek” uit om nog eens samen rond de tafel te zitten in hun nog wel bekende omgeving met receptie.  Daar toegekomen was iedereen heel blij Germaine en Marcel weer terug te zien.  Ook zij waren heel blij om nog eens een babbeltje te slaan met de bewoners waar ze toch wel een tijdje mee samen hebben gewoond. De bewoners van WCD “Den Bleek” en het OCMW hadden natuurlijk voor een cadeautje gezorgd.  Blij en tevreden zijn zij teruggekeerd naar het woon- en zorgcentrum.

 

Voor inlichtingen cafetaria en serviceflats WCD "Den Bleek" van het OCMW-Lennik kan je terecht bij Chantal Musch of Erna Van Zeebroeck, 02/532.41.45.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?