Gooikse Recreatieve Koetsenclub in de stijgbeugels

GOOIK – Vijf en twintig begeesterde koetseigenaars hebben donderdag in café “d’Hoeft” een eerste stap gezet inde richting van de oprichting van een koetsenclub.

Het idee groeide tijdens een treffen van Gooikse koetsenrijders met de “Kutschenclub” uit de Gooikse partnergemeente Altenberge. Het initiatief werd gelanceerd door Eric Van Snick en André De Leener en Paul Ruhof (Altenberge).

Een 25-tal geïnteresseerden werd aangesproken om op een eerste treffen van gedachten te wisselen.  De club zou deel uitmaken van het culturele verenigingsleven van Gooik.  Het is de bedoeling om enkele keren per jaar een uitstap te houden.

Op de eerste bijeenkomst waren er al een 25 koetsiers aanwezig. Het zijn André Dekens, Herman Dekens, Etienne Dekens, Paul De Handschutter, Michel Juwet, Willy De Doncker, Pieter Jan Bynaert, Pierrre Van Schepdael, Marc Stalpaert, Guy Nechelput,  Ann Vanroose, Jos Gettemans, Emiel  Vierendeels, Luc De Leener, Patrick Scheys, Dekens Etienne, Eddy Van Snick, Luc De Handschutter, Luc Lemaire, Pierre Van der Kelen, Isabelle Meert, Sophie Kessels, Annemie Van Wichelen, Michel Brynaert, Frans Lison, Danny Van Rossom, Dirk Van Der Poorten, Bart Avaux en Willy Snoeck. Ze zijn afkomsteg uit Gooik, Galmaarden, Herne, Ninove, Lennik, Roosdaal, Denderwindeke en Essene.

Natuurlijk kunnen er nog andere menners aansluiten. Ze zijn welkom op de volgende bijeenkomst op donderdag 30 oktober om 19u30 in café d’Hoeft.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?