Netwerk BNI Halle Zennevallei gaat van start

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW – Vanochtend werd in het Stadhuis van Halle een nieuwe afdeling van BNI,  de internationale netwerkorganisatie,  boven de doopvont gehouden.

Netwerken met resultaat

25 lokale ondernemers nemen wekelijks deel aan de ontbijtvergadering van BNI in Sint-Pieters-Leeuw. Het strak gestructureerd ochtendprogramma is gestoeld op de uitwisseling van concrete aanbevelingen die in vele gevallen leiden tot echte verkoop.

In de aanloop naar de officiële lancering alleen al zorgden de leden voor een omzet van ongeveer 100.000 euro. Het startschot werd vanochtend gegeven in het Halse Stadhuis in aanwezigheid van een 140-tal personen.

Tastbaar

In tegenstelling tot de reguliere netwerkevents beoogt BNI een tastbare omzetverhoging bij haar leden. Daartoe vergt het lidmaatschap een stevig engagement. Immers, de leden ontmoeten elkaar wekelijks om 6u30 bij een uitgebreid ontbijt. Op die manier vermijden ze niet alleen het fileleed; de werkdag wordt ook meteen op bijzonder productieve wijze aangevat.

BNI heiligt het principe dat wie geeft ook zal terugkrijgen. Leden worden expliciet uitgenodigd om zoekvragen tot de groep te richten waarna warme aanbevelingen worden uitgewisseld. Dit schept een belangrijke vertrouwensband en faciliteert het zaken doen.

Chapters

BNI is een professionele netwerkorganisatie bestaande uit regionale “chapters” of divisies. Een chapter verenigt ondernemers en zakenmensen waarbij per beroepscategorie slechts 1 lid wordt toegelaten. Vorig jaar wisselden alle BNI-leden uit de hele wereld meer dan 5,4 miljoen aanbevelingen uit, wat resulteerde in onderlinge transacties ter waarde van 4,8 miljard euro.

BNI Halle Zennevallei nodigt elke ondernemer uit om vrijblijvend een netwerkvergadering bij te wonen op dinsdagochtend in het Coloma Kasteel te Sint-Pieters-Leeuw.

Op de foto van L naar R: Kris Dubois, Frank Roobaert en Jurgen Goeman, tesamen het leiderschapsteam van BNI Halle Zennevallei.

Voor meer info omtrent BNI Halle Zennevallei, contacteer:

Dhr. Frank Roobaert, Chapter Directeur – frank.roobaert@helon-architecten.be

Dhr. Joost Renson, Marketing & PR – joost.renson@plantaflag.com

www.bni-vlaamsbrabant.be


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?