Halse handelaars massaal open op 'Sunday Shopping Day'

HALLE - Op zondag 5 oktober ben je tussen 14 u en 18 u welkom bij de Halse handelaars, die zich massaal hebben ingeschreven voor de nationale 'Sunday Shopping Day'.

Het eerste weekend van oktober zijn het traditioneel opendeurdagen bij de Halse handelaars. Ook nu kan de Hallenaar op zaterdag in veel handelszaken terecht voor de opendeurdagen. Maar aangezien er op nationaal vlak een Sunday Shop Day werd opgezet op zondag 5 oktober, heeft de Verenigde Handelaars Halle vzw besloten om mee op de kar te springen.

Zondag 5 oktober zetten de Halse handelaars tussen 14 u en 18 u hun deuren wagenwijd open om het winterseizoen in te luiden. De VHH vzw stelde uit haar bestuursleden een werkgroep samen die zich heeft gebogen over de Sunday Shop Day. Die werkgroep kwam met het idee om voor de gelegenheid een spaaractie op touw zetten. Klanten kunnen 3 stempels verzamelen op een spaarkaart die wordt uitgedeeld bij deelnemende handelszaken –die herkend kunnen worden aan de banner op de deur of etalage- en dan kan hiermee een originele gadget worden afgehaald. Shoppers kunnen de spaarkaart ook downloaden via de website van de Verenigde Handelaars Halle vzw, op www.verenigdehandelaarshalle.com  of op de Facebook-pagina.

De VHH vzw bewijst hiermee dat ze niet bij de pakken blijft zitten sinds de invoering van de promotaks in Halle dit jaar. De vereniging, die voortaan alle Halse handelaars overkoepelt, ontwikkelt steeds meer initiatieven om de lokale handel in de kijker te plaatsen, en dat werpt zijn vruchten af. De laatste actie was bijvoorbeeld de Dag van de Klant, op zaterdag 27 september. Toen werden maar liefst 7.000 Conférence peren gratis uitgedeeld aan de Halse shoppers.

Klanten kunnen een kijkje nemen op www.sundayshopday.be om te zien welke van hun favoriete handelaars in Halle open zijn op zondag 5 oktober.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?