Wereldwinkel Merchtem ruilt en ontbijt tijdens 'Week van de Fair Trade'

MERCHTEM - Van 1 tot 11 oktober 2014 is het de Week van de Fair Trade, De wereldwinkel wil deze week eindigen in Merchtem met 2 evenementen.

Op zaterdag 11 oktober stunt de Wereldwinkel weer met een ruilactie. Geen choco deze keer, maar wel fruitsap. Wie die dag tussen 10 en 16 uur een lege fruitsapverpakking van om het even welk merk meebrengt naar de Wereldwinkel van Merchtem, Kerkstraat 13, krijgt gratis een fles Oxfam Fair trade fruitsap in ruil. Dit is een symbolische actie om duidelijk te maken dat de Wereldwinkel werkt aan een eerlijk handelssysteem en dat de klanten daar mee kunnen voor ijveren.

Daags nadien, op zondag 12 oktober van 8 tot 11 uur, kun je in de Kerkeboomgaard (achter de kerk van Merchtem centrum) genieten van een heerlijk fair trade ontbijtbuffet, met aandacht voor gezonde voeding. Alles met Wereldwinkelproducten. Prijs: 10 euro voor volwassene, 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Om praktische redenen wordt er gevraagd voor 7 oktober in te schrijven en te betalen. Dit kan door naam en adres + gewenst aantal personen (volwassenen en kinderen) door te mailen naar merchtem@oww.be en te betalen via bankrekening van Wereldwinkel Merchtem BE 15 0010 5839 9130 ofwel door alle gegevens en geld in en envelop in de bus van de Wereldwinkel te deponeren, Kerkstraat 13 te Merchtem.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?