Vandalen verpesten wervingsactie van KLJ Wambeek (Update)

WAMBEEK - Vandalen gooien roet in het eten van de ledenwervingsactie van KLJ Wambeek. De leiding van jeugdvereniging bedacht een originele actie met stoelen om wat extra te krijgen, maar alle moeite lijkt na enkele dagen al tevergeefs.

Om extra leden te lokken hing de leidingsploeg van KLJ Wambeek op verschillende locaties in Ternat geverfde stoelen op met daarbij de slogan 'Bij KLJ zit je goed'. Amper enkele dagen na de start van de actie is quasi de helft van alle stoelen al gestolen. Het gaat om de stoelen die in deelgemeente Wambeek zelf opgehangen werden, en ook een stoel die opgesteld werd op de Markt van Ternat is inmiddels verdwenen.

Bij KLJ Wambeek betreuren ze de gang van zaken, de leiding had immers heel wat moeite en tijd in het initiatief gestoken. De actie werd trouwens ook officieel aangevraagd bij het gemeentebestuur van Ternat en kreeg goedkeuring.

Het is de eerste keer niet dat KLJ Wambeek met vandalen en dieven te maken heeft. Bij een leidingswervingactie twee jaar geleden werd hun vogelverschrikker gestolen en in brand gestoken. De vlag van de jeugdvereniging verdween ook al eens.

Update : Intussen blijkt dat alle stoelen gestolen zijn.

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?