Politie zoekt computerdief op bromfiets

DROGENBOS / BEERSEL / ANDERLECHT - Politie en parket zijn op zoek naar een man die dit voorjaar in verschillende kantoren computers heeft gestolen. De dief rijdt rond met een grijze bromfiets.

Feiten

In februari en maart (2014) heeft een man verscheidene computers gestolen in kantoren in Sint-Gillis, Beersel, Drogenbos, Anderlecht en Ukkel. De man gaat steeds op dezelfde manier te werk. In de loop van de dag loopt hij een zaak binnen en vraagt wat inlichtingen. Vervolgens betreedt hij de kantoren en steelt er computers en toebehoren. Rustig verlaat hij dan de plaats van de diefstal.

De man is 25 à 30 jaar oud en draagt een bril. Hij is slank en tussen 1m70 en 1m80 lang. Hij heeft kort geschoren haren en een snor. Hij heeft telkens een schoudertas bij zich met een draagriem. Hij verplaatst zich met een grijze bromfiets van het merk Peugeot Speedfight en draagt een zwarte helm.

Getuigen

Heb je meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/30.300 of reageer online

VIDEO


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?