'Superkindjesdag' afsluiter van Galmaardse zomervakantie

GALMAARDEN - Als, de inmiddels traditionele, afsluiter van de zomervakantie organiseerde de jeugddienst en de jeugdraad van Galmaarden de 'Superkindjesdag'.

Na dagenlang slecht weer was op vrijdag 29 augustus de zon eindelijk van de partij en mochten meer dan 200 kinderen genieten van extra leuke activiteiten in en rond het Baljuwhuis.

Naast de springkastelen, grimestanden, reuzenspellen, knutseltafels en danssessies werden de allerkleinsten ook getrakteerd op een poppentheater en een creatieve workshop. De +10-jarigen konden dan weer hun energie kwijt op verschillende attracties.

Meer dan dertig vrijwilligers staken de handen uit de mouwen om de 'Superkindjesdag' in goede banen te leiden. “Je mag nog het beste programma voorzien en de duurste attracties boeken, zonder de inzet van zoveel vrijwilligers is er gewoonweg geen Superkindjesdag. Als gemeentebestuur zijn we al deze vrijwilligers bijzonder dankbaar ” zegt schepen van Jeugd Claudine Carels.

Na het vieruurtje keerden de superkindjes moe, maar met de allerbreedste glimlach terug naar huis… klaar voor het nieuwe schooljaar.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?