Inbraken in Liedekerke en Roosdaal

ROOSDAAL / LIEDEKERKE - Er werd de afgelopen dagen zowel in Liedekerke als in Roosdaal ingebroken.

In de nacht van 27 op 28 augustus 2014 werd getracht in te breken in twee tuinhuizen van woningen in de Kraanstraat in Roosdaal. Het eerste tuinhuis kon niet geopend worden omdat dit ook aan de binnenzijde beveiligd was. De verdachten begaven zich dan naar het tuinhuis van de aanpalende woning waar ze een tuinschaar en een hogedrukreiniger klaar hadden gezet om mee te nemen. Het cilinderslot van de achterdeur van de woning werd ook afgebroken. Om onbekende reden namen de verdachten de vlucht zonder buit.

Diezelfde nacht, eveneens in de Kraanstraat, hebben onbekenden het slot van de achterdeur van de kelder van een woning afgebroken. De kelder werd doorzocht en er werd 1 flesje bier gestolen.

Ook in de nacht van 27 op 28 augustus 2014 hebben onbekenden het vensterraampje stukgeslagen van een voertuig dat geparkeerd stond in de Vooruitgangstraat in Liedekerke. Het gps systeem werd uit het dashboard gestolen.

In de Beysstraat in Liedekerke werden gisterennamiddag twee inbrekers betrapt. Rond 16u10 belden twee mannen er aan bij een woning. Toen er niemand opendeed forceerden ze het rolluik van de garage. De benedenverdieping van de woning werd doorzocht. Een buurman zag de inbraak gebeuren en belde de politie. De verdachten namen de vlucht in de richting van de Linthoutstraat. Het is niet duidelijk of ze iets buit maakten.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?