Festivhalle vervangt Ian Thomas door 2 Fabiola

HALLE - Ian Thomas liet met zijn vertrek naar Amerika niet alleen de organisatoren van Schepdaal Feest met een kater achter, ook de drijvende krachten achter Festivhalle moesten op het laatste nippertje op zoek naar een vervanger, én die werd gelukkig gevonden.

"Als organisatie konden wij niet stilstaan en daarom werd druk gezocht naar vervanger. Via sociale media bereikten vele voorstellen ons programmatieteam. Door de late afzegging van Ian Thomas en zijn entourage was de agenda van heel wat groepen jammer genoeg al volgeboekt", klinkt het bij een duidelijk teleurgestelde organisatie van Festivhalle.

"Als organisatie zat er maar 1 ding op: het roer volledig omgooien. Daarom zal niemand minder dan 2 Fabiola het podium betreden op zaterdagnamiddag (13 september). 2014 mag gerust het jaar van de comeback genoemd worden voor de groep achter Pat Krimson want She’s after my piano, won onlangs nog  de Radio 2 Zomerhit 2014. Tot slot betreuren wij als organisatie de gang van zaken, maar we zijn er anderzijds ook rots van overtuigd dat we met 2 Fabiola een waardige vervanger hebben gevonden."

Festivhalle, op 11,12 en 13 september is gratis. Op de affiche staan onder andere De Ketnetband, Regi, Gunther D en De Jeugd Van Tegenwoordig. Meer info op www.festivhalle.be

Lees ook : Ian Thomas zadelt Schepdaal Feest op met kater

Lees ook : Artiestenduo vervangt Ian Thomas op Schepdaal Feest


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?