Grote stormloop verwacht voor opening van 'Ace'

PEPINGEN - Er wordt een stormloop verwacht voor de grote opening van 'Ace', de nieuwe club die op 30 augustus opent op de locatie van de vroegere Exquis. Zaakvoerder Michael-David Passy geeft iedereen die wil komen de raad om dat zo vroeg mogelijk te doen.

Michael-David Passy kondigde eind juni de sluiting aan van zijn succesvolle zaak 'Exquis' in Pepingen. Tegelijkertijd kondigde hij ook aan dat er aan een nieuw project zou gewerkt worden. Niet veel later werd de naam 'Ace' onthuld. Een totaal nieuw project maar wel op dezelfde locatie als zijn voorganger.

Misschien wel belangrijkste verandering is dat 'Ace' ook terug op vrijdag open zal zijn, dat werd 'Exquis' onmogelijk gemaakt na een beslissing van het gemeentebestuur. Heel wat procedures later trok Michael-David toch aan het langste eind.

Ook bekend is dat Ace zich wil concentreren om dé club van het Pajottenland te worden met twee totaal verschillende concepten. Vrijdag 18+ met deep-, progressive- en tech house muziek. Zaterdag 20+ met algemeen commercieële muziek.

Verder is er bijvoorbeeld over de inrichting 'Ace' nog niets bekend. De zaak gaat op 30 augustus officieel open en dat lijkt een echte stormloop te worden. Via Facebook kondigden al meer dan vijfhonderd nieuwsgierige feestgangers hun komst aan. Michael-David liet ook al weten dat alle tafels uitverkocht zijn. "Dat belooft. Wij gaan open vanaf 21u en raden aan iedereen aan om zo vroeg mogelijk te komen want we verwachten een stormloop. Thank you! ", klinkt het.

Binnenkort meer info over Ace via www.aceofclubs.be

Archief

Lees ook : Club Exquis sluit nog deze maand de deuren


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?