Urbanus doet 'Ice Bucket Challenge' live op Radio 2 (Video)

TOLLEMBEEK - Wie vanochtend naar 'Start je dag' op Radio 2 luisterde kon live horen hoe Urbanus zijn 'Ice Bucket Challenge' aanvaarde.

De Ice Bucket Challenge is een hype die overgewaaid is uit Amerika waarbij bekendheden een filmpje posten waarin ze een emmer ijs over zich krijgen. Vervolgens nomineren ze dan drie anderen om hetzelfde te doen. Met de actie willen ze aandacht vragen voor de spierziekte ALS. In eigen land deden onder andere minister Jo Vandeurzen en Marcel Vanthilt al mee. Vanochtend kreeg ook streekgenoot Urbanus een koude douche.

Urbanus werd genomineerd door monnik Giel, die eerder deze week was uitgedaagd door Marcel Vanthilt. De Tollembekenaar schoot onmiddellijk in actie en voerde de stunt vanochtend live op Radio 2 uit in het programma 'Start je dag'. De vrouw van Urbanus voorzag hem van een koude douche terwijl de dochter des huizes alles filmde.

Als verdienste mocht Urbanus ook drie personen nomineren. Hij daagt Goedele Liekens, William Boeva én Bart De Wever uit. Benieuwd of zij mee op de kar springen...

Lees ook : Urbanus doet zijn Ice Bucket Challenge live op de radio

VIDEO


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?