Twee leden van Wegpolitie aangereden in Machelen (Update)

MACHELEN - Op de aansluiting van de E19 met de Brusselse Ring in Machelen zijn zondagmiddag twee leden van de Wegpolitie aangereden. De rijbaan is er afgesloten.

De twee agenten van de Wegpolitie waren er rond 13u50 het verkeer aan het regelen omdat er een ongeval was gebeurd. Plots reed een bestuurder er in op de takelwagen die er de auto's aan het takelen was. Door de klap werd de takelwagen op de twee agenten geslingerd.

Twee medische teams zijn ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen.

Update 15u30 : Beide slachtoffers zijn met levensgevaarlijke verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het gaat om een jonge vrouw en een jonge man. Het meisje is kritiek afgevoerd naar Gasthuisberg Leuven. Over haar verwondingen is voorlopig niets bekend maar zij zou er het slechtst aan toe zijn. De jongeman is afgevoerd naar UCL. Hij liep onder andere bijzonder veel breuken op. De bestuurder van de auto die op de depannagewagen inreed is niet gewond. Het gaat om een 25-jarige man. Het parket gaat een verkeersdeskundige ter plaatse sturen. De aanrijding gebeurde op de pechstrook.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?