Hoebelbike 2014 rijdt door café Cheers in Lennik

VLEZENBEEK: – Het Hoebelbike-team staat voor de 18de editie van Hoebelbike en net zoals elk voorgaand jaar is het hun bedoeling om er opnieuw een top sportief treffen van te maken.

Jan Bennoot van Hoebelbike vertelt: “Op sportief vlak breiden we op vrijdag de avond en nachttocht uit met keuze uit 2 afstanden namelijk 30km en 40km. De dagtochten op zondag 10 augustus 2014 bieden ook afstanden is er ook voor elk wat wils. Men kan kiezen tussen 30km 40km 55km 70km 85km.”

Cheers

“We zijn het de traditie stilaan ook verplicht om het extrasportieve mee in het daglicht te stellen en zo ook dit jaar. Buiten de stilaan befaamde doortocht door café De linde, een uitdagend stukje parcours dat wordt gebouwd op de terreinen van brouwerij Lindemans, het “huzaren”-parcours op de eigendommen van Inter Arbo is er een bijkomende doortocht door café Cheers in Lennik.”

Film

“Ook gaan we ons volgend jaar wagen aan livestream uitzendingen vanop het parkoers. Op een paar spectaculaire plaatsen zullen camera’s staan die beelden rechtstreeks naar de Baljuw hoeve sturen waar deze door de achterblijvers, de vroege aangelanden e.a. toeschouwers kunnen bekeken worden op de tv schermen aldaar aanwezig. Een primeur als je het mij vraagt.”

Bike-bier

“Verder gaan we ook het “bike”bier lanceren. Dit bier wordt door een plaatselijke brouwer gebrouwd en werd reeds door het voltallige bestuur goedgekeurd.”

Verder info is natuurlijk te vinden op de website www.hoebelbike.be doch het volgende wil ik jullie alvast niet onthouden:

• Vrijdag 8 augustus 2014: Avond & Nachttocht.

o Afstand 30 & 40 km: 5€

Start: 18u – 22u

• Zondag 10 augustus 2014: Dagtochten

o Afstand: 30 & 40 km 5€ (inschr 07u – 10u )

o Afstand: 55 km 6€ (inschr 07u – 10u)

o Afstand: 70km & 85km (inschr 07 u – 09u)

o Iedere deelnemer krijgt een goodiebag met heel wat leuke attenties

zie ook: http://www.persinfo.org/hoebelbike-2014 en http://www.hoebelbike.be/

Met dank aan Sint-Pieters-Leeuw - Nieuwssite


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?