‘1e editie Criterium in H. Vander Stokken’

PEPINGEN - Na de ‘WK- hype’ en de Rode Duivels in Brazilië, waren de bewoners van WZC Vander Stokken klaar om verder de sportieve toer op te gaan met de Ronde van Frankrijk.

 De bewoners werden gemotiveerd om gedurende de hele maand juli zo veel mogelijk kilometers te fietsen in de kiné- zaal tijdens hun behandeling. Er werden heel wat kilometers afgefietst op de hometrainers. Alle bewoners waren erg gemotiveerd en trachtten enthousiast naar een podiumplaats.

Als slot van hun “Ronde van Frankrijk” organiseerden ze op vrijdag 25 juli 2014 een echt ‘Criterium Vander Stokken’. De 3 bewoners die de meeste kilometers hadden gefietst, werden op het Olympisch podium, zoals het hoort door een echt ‘bloemenmeisje’ in de bloemetjes gezet voor hun sportieve prestatie. 

Na een ‘dopingcontrole’ van de medewerkers, konden deze zich klaar maken voor het startschot van het ‘Criterium’.  De bewoners supporterden voor hun favoriete wielrenner. Ook de bezemwagen was aanwezig om eventuele gevallen “coureurs” weer op de fiets te krijgen.

De 3 eerste wielrenners werden op het Olympisch podium beloond voor hun overwinning.

Het werd een zeer leuke en sportieve dag die aan mekaar gepraat werd door een superverslaggeefster die de ambiance er zeker en vast kon in brengen. Woonzorgcentrum H. Vander Stokken op weg naar een nieuwe sportieve uitdaging.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?