Silos97 Cycling is bijna in Venetië

CORTINA d’ AMPEZZO – Dank zijn Facebook kunnen we weer wat belevenissen van het Silos97 Cycling team opvangen. “Het road book voorzag voor gisteren zondag een superrit van Bolzano naar Cortina d' Ampezzo over 108 km en 3 cols. Het Silos peloton heeft ook ditmaal zijn programma volledig afgewerkt. De Passo di Costalunga, de Passo Pordoi en tenslotte de Passo di Falzareggo moesten eraan geloven”.

“Voor Marcel begon de dag iets minder aangezien hij reeds in de eerste beklimming een technisch probleem kreeg en zijn achterderailleur de geest gaf. Verschillende pogingen om het euvel onderweg op te lossen zijn mislukt, we hopen dat we morgenvroeg meer succes hebben en dat hij vervolgens kan inpikken op de laatste rit. Vandaag doorkruisten ze de Dolomieten waarvan bepaalde vergezichten geklasseerd zijn als werelderfgoed van Unesco. Dit zegt genoeg over het panorama dat we mochten aanschouwen”.

“De troepen worden stilaan moe en kijken uit naar de laatse dag. Hun GM heeft hen vandaag een kwartier extra gegeven zodat ze om 7u15 ipv 7u moesten ontbijten”. De statistieken van de dag : 3034 HM, 108 km en een gemiddelde van 19 km/u .

Zie ook:

https://www.facebook.com/pages/Silos97-Cycling-team/205456529524124?hc_location=timeline


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?