Silos97 Cycling team rust na 5 ritten uit aan Bodensee

LENNIK / VENETIE – De fietsers van het Silos97 Cycling team zijn gisteren aangekomen in Bregenz aan de wondermooie Bodensee. Daar genieten ze van een welverdiende rustdag. Het team vertrok zaterdag in Schepdaal naar de officiële start op de Lennikse Markt om dan richting Venetië te rijden.

Op hun Facebookpagina staat te lezen: “Rit 5 bracht ons gisteren van Titisee naar het prachtige Bregenz gelegen aan de wondermooie Bodensee. Bij het vertrek kreeg onze GM een klop van de molen, euh slagboom van de parking met een gekloven lip als resultaat. Geen probleem, de spons in de mond en de citroen in de nek en weg waren we. De rit zelf kende een heuvelachtige aanloop met als beloning een middagpauze met zicht op de Bodensee. Nadien volgde nog een lange rit langs het fietspad van de Bodensee dat, gelet op het mooie en warme weer, zeer druk was en alle concentratie vergde van de fietsers. De begeleiding kende ook een stresserende namiddag aangezien gewone banen en delen van het fietspad op de GPS door mekaar liepen. Maar geen probleem voor een geoefend Silos-peloton en rond de vijven zaten we allemaal een pint te drinken op de goede afloop van het eerste deel van onze tocht. Na een lekker avondmaal zocht menigeen nog een terrasje op om de dag af te sluiten.

De statistieken van de dag : 169 km, 25 km/u en 1248 HM.

Vandaag rustdag, wat niet voor iedereen hetzelfde betekent . Er wordt gefietst, fietsen gepoetst, was gesorteerd ( vriendelijk gewassen en gedroogd door hotelbaas ), terrasjes gedaan, sightseeing en een fotosessie georganiseerd ter ere van een extra sponsor Brussels Airlines aangebracht door Patrick Faut.

Vanavond schuiven we onze voetjes nogmaals onder de tafel van Restaurant Steinenbach in het hotel en hopen op een goede nachtrust voor de zware bergrit van morgen.”

De andere verslagen en prachtige foto’s zijn te vinden op: https://www.facebook.com/pages/Silos97-Cycling-team/205456529524124?fref=ts

Ingezonden foto


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?