Barbecue bracht ouders en begeleiders van Zonnetje Liedekerke samen

LIEDEKERKE / SINT-KATHERINA-LOMBEEK - Op zaterdag 21 juni organiseerden het oudercomité van Infano en het kinderdagverblijf Zonnetje Liedekerke naar jaarlijkse gewoonte een grote zomerbarbecue. Het feest ging door op het voetbalterrein van FC Bareel op de Broekstraat in Sint-Katherina-Lombeek.

"De opbrengst van deze activiteit wil Zonnetje Liedekerke investeren in haar baby’s en peuters. Terwijl we vorig jaar extra investeerden in nieuw buitenspeelgoed, willen we dit jaar de onthaalhoek van ons kinderdagverblijf wat verfraaien. Daarnaast is zo’n zomerbarbecue de ideale gelegenheid om de ouders wat beter te leren kennen en zij ons", legt Mailin Putman, teambegeleider-coach van het kinderdagverblijf in Liedekerke.

Over Infano

Infano is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Infano vangt elke dag 8.000 kinderen op in 101 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten. Meer dan 300 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?