6e motorrit Herne in kader van 100 jaar oorlog

HERNE – De Motorrit Herne, die is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Hernese motorleven, is intussen aan zijn 6e editie toe. Alle Hernenaren die in het bezit zijn van een motorfiets zijn van harte welkom op zondag 22 juni.

De rit gaat deze keer richting Passendaele en langs het Tyne Cot Cemetery . Tyne Cot is de militaire begraafplaats met het grootste aantal Britse gesneuvelden op het Europese vasteland.

Tijdens de volledige route zullen een aantal wegkapiteins zich inzetten om er opnieuw een zo veilig mogelijke en aangename motorrit van te maken. De route wordt via onze facebookpagina vanaf zaterdag ter beschikking gesteld

De eerste deelnemers kunnen zich aanmelden omstreeks 8u30 op de parking van het gemeentehuis.  Traditiegetrouw wordt er om 9 uur stipt gestart. Deelname kost 8 euro en 4 euro voor de eventuele bijzitter. Elke deelnemer ontvangt een bandana sjaal met een verwijzing naar de zesde rit, een collectors item. In de deelnameprijs is inbegrepen een drankbonnetje en beperkte L.O.-verzekering. Tijdens de middag is er de mogelijkheid voorzien om iets te eten voor wie dit wenst.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?