Veel schuim en acrobatie op Midzomer Wambeek

WAMBEEK - De 20ste editie van Midzomer Wambeek vorig jaar was een groot succes, ook 2014 wordt volgens de organisatoren een jaar om niet snel te vergeten.

Op vrijdag 1 augustus brengt Midzomer de festivalsfeer naar Wambeek met de bekende schuimparty. Onder andere Stereoh Killah uit Schepdaal,  Lester Williams en de NRG Crew en Gunther D zorgen voor dans en muziek.

Op zaterdag 2 augustus wordt onder de noemer Klass’X verder gevierd met de Soulbrothers en hun nieuwste show ‘Back To The Future’. Wim Soutaer, Charel van Domburg en Vincent Goeminne brengen een mix van bekende nummers en gloednieuwe medleys. En voor wie dan nog energie over heeft: om middernacht laat Sven Ornelis zijn niet-zo-juiste hits op het publiek los.

Ook op zondag 3 augustus wordt de succeslijn van de vorige jaren doorgetrokken. Zondag is een familiedag bij uitstek met niet alleen het traditionele mosselfestijn maar ook het gratis straatspektakel Strapatzen: een internationaal en select gezelschap straatartiesten zorgen voor een perfecte familiedag. Voor de 3e maal op rij zal er op zaterdag in Sint-Pieters-Leeuw een gelijkaardig programma lopen.

Eventi Verticali sluit met een nieuwe spectaculaire act Midzomer Wambeek af. Een aantal jaar geleden beklommen deze acrobaten de kerktoren van Wambeek, wat hebben ze nu in petto?

De voorbije 20 jaar werd door vzw Midzomer meer dan 130.000 euro uitgereikt aan diverse goede doelen die steeds een lokale band hadden. Ook dit jaar wordt deze traditie verder gezet met ondersteuning aan ‘Ziekenzorg Wambeek’,’Zonnelied Eizeringen’ en ‘Oxfam Trailwalker

Meer informatie via www.midzomer.be


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?