BOKA United stoomt zich klaar voor eerste seizoen

SINT-MARTENS-BODEGEM / SINT-ULRIKS-KAPELLE -  Volgend seizoen start BOKA United, de fusieploeg van Kapelle Sport en Daring Bodegem, opnieuw in tweede provinciale. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zitten er reeds grotendeels op. De kern voor de eerste ploeg is volledig en ook de jeugdwerking is er klaar voor.

Patrick Van den Bosch en Danny Siroyt : “Er is heel hard gewerkt op alle niveaus maar we mogen fier zijn op het resultaat. We hebben nu reeds meer dan 250 spelertjes die zich ingeschreven hebben voor volgend seizoen en mikken alles samen op een 280-tal spelers of omgerekend een 20-tal jeugdploegen. Het imago van onze nieuwe club slaat ook geweldig aan. Zo werden er al meer dan 100 stuks van het nieuwe wedstrijdshirt verkocht. Het wordt een uitdaging om dit allemaal in vlotte banen te leiden maar we hebben het voorbije seizoen bewezen dat we dit kunnen. De klemtoon volgend seizoen ligt op een verdere verbetering van de kwaliteit van de jeugdopleiding. Daarom zal er extra aandacht gaan naar de begeleiding van de jeugdtrainers. We moedigen hen aan om een trainersdiploma te halen maar zijn vooral blij en fier dat Frank Vercauteren, peter van onze fusieclub, zich bereid verklaard heeft actief mee te werken aan een aantal workshops die we onze trainers gaan inrichten. Daarnaast willen we ook de medische omkadering van de jeugdopleiding verder vorm geven, iets wat ons onmisbaar lijkt in de wereld van vandaag.”

Op zondag 22 juni organiseert BOKA United de eerste familiehappening in haar geschiedenis. Vanaf 12 uur mogen alle ouders, spelers gebruik maken van het veld in de Lumbeekstraat om activiteiten te organiseren en samen te pickniken. Om 16 uur wordt de eerste ploeg voorgesteld en om 18 uur volgt de apotheose met de uitzending van de WK-match België-Rusland op groot scherm, dit laatste ter beschikking gesteld door sponsor Volvo De Smet uit Zellik. Danny Siroyt “We rekenen op een geweldige ambiance en deze activiteit past perfect binnen onze ambitie om een echte familieclub te zijn. Iedereen uit Dilbeek en omstreken is van harte welkom”.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?